Nyheter

Här får du reda på de senaste nyheter som röd dig som student, skolan och annat som kan vara bra att veta. Det finns möjlighet att prenumerera på vårt nyhetsbrev som kommer varje vecka. Du anmäler dig till att få ett sådant på: nyheter@nackademinsstudentkar.se
Några av de senaste nyheterna!

Pressmeddelande – Studentkåren ser ljus ut på om förslaget i tillträdesutredningen.
2017-03-17
Den 15 mars publicerades Tillträdesutredningen, en utrednings som har gjorts på uppdrag av regeringen för att utreda det nuvarande tillträdessystemet till högskola och universitet. Denna utredning ger dessutom förslag på vilka förändringar som behövs göras och kan genomföras för att kunna underlätta och få fler att få möjligheten till att studera på högskola eller universitet.

Referat från marsfullmäktiga den 14/3-17
2017-03-16
Tisdagen den 14 mars höll fullmäktige månadsmöte. Gick genom alla mötespunkterna och det kom inte upp något på mötet som berörde studenterna. Vid pennan/ Karin Svensson
Månaden som gått – februari!

Nack Ademins Studentkår utlyser stipendier!
2017-02-22
Dessa stipendier går att söka och är utlysta – Anders Otto Svärds & Ulrika Eklunds stiftelser, Gålö stipendium, Stiftelsen Gustav och Ida Unmans donationsfond och Anna Whitlocks Minnesfond.
Som medlem av Nack Ademins Studentkårs kan du som student och kårmedlem bli nominerad om du på ideellbasis gjort en insats för Nack Ademins Studentkår till att få ett stipendie till Folke Bernadottes minne. Sista ansökningsdag/nomineringsdag är den 31/3.